Illuminar Gaming – Izako Boars 17/11, odds, livestream, speltips

Illuminar Gaming
vs
Izako Boars
21-11-17 15:00 Polska Liga Esportowa
Izako Boars
Bästa matchoddsen
1 6.50
2 1.09
Vinstchans
Odds för Illuminar Gaming - Izako Boars
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-17 10:46:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Illuminar Gaming – Izako Boars i 17 november

Den 21-11-17 så spelades mötet mellan Illuminar Gaming – Izako Boars i Polska Liga Esportowa, med matchstart klockan 15:00.

Oddsen inför Illuminar Gaming - Izako Boars

Inför mötet mellan Illuminar Gaming - Izako Boars i Polska Liga Esportowa så talade spelbolagens odds för en seger till Izako Boars och Unibet gav då det bästa oddset till 1.09 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 6,50 på Izako Boars som vinnare mot Illuminar Gaming.

6.50 var det högsta oddset på nederlagstippade Illuminar Gaming som vinnare i mötet mot Izako Boars. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på Illuminar Gaming som segrare låg på 1,09 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Illuminar Gaming och Izako Boars till det högsta oddset hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Illuminar Gaming - Izako Boars.

Poängfacit Illuminar Gaming

Hemmalaget Illuminar Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan har Illuminar Gaming tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Illuminar Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Illuminar Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Izako Boars

Izako Boars har i Polska Liga Esportowa 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Izako Boars i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Polska Liga Esportowa. Izako Boars har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Izako Boars har i Polska Liga Esportowa 0 poäng på 0 matcher totalt. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Illuminar Gaming - Izako Boars

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Illuminar Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Izako Boars.