Lyngby Vikings – gorillazzz 13/5, odds, live stream, speltips

Lyngby Vikings
vs
gorillazzz
21-05-13 15:00 Elisa Invitational
gorillazzz
Bästa matchoddsen
1 3.30
Vinstchans
Odds för Lyngby Vikings - gorillazzz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 13:04:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Lyngby Vikings mötte gorillazzz den 21-05-13

Lyngby Vikings och gorillazzz möttes den 21-05-13 med matchstart 15:00 i Elisa Invitational.

Oddsen inför Lyngby Vikings - gorillazzz

Inför matchen mellan Lyngby Vikings och gorillazzz i Elisa Invitational så var gorillazzz spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på gorillazzz hittade du hos Bethard till 1.33 gånger pengarna. Att gorillazzz skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,20 hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Lyngby Vikings var underdogs mot gorillazzz och det högsta oddset på nederlagstippade Lyngby Vikings kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 3.30 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Lyngby Vikings skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,32 gånger pengarna inför mötet mot gorillazzz.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Lyngby Vikings och gorillazzz hittade du hos till oddset . Inför matchstart mellan Lyngby Vikings och gorillazzz så gav de 5 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Lyngby Vikings

Lyngby Vikings har på hemmaplan i Elisa Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Lyngby Vikings ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Lyngby Vikings under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Lyngby Vikings har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Elisa Invitational har Lyngby Vikings denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lyngby Vikings har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit gorillazzz

Gorillazzz har i Elisa Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har gorillazzz i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Elisa Invitational. Detta gör att Lyngby Vikings har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Gorillazzz har i Elisa Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Gorillazzz har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Lyngby Vikings - gorillazzz

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Lyngby Vikings, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för gorillazzz.