Nemiga Gaming – Budapest Five 11/6, odds, speltips, livestream

Nemiga
vs
Budapest Five
21-06-11 16:00 Spring Sweet Spring
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.57
2 2.30
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 15:11:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nemiga Gaming – Budapest Five i Spring Sweet Spring

Matchen som spelades i Spring Sweet Spring mellan Nemiga Gaming vs Budapest Five hade matchstart klockan 16:00, den 21-06-11.

De bästa oddsen inför Nemiga Gaming - Budapest Five

Inför mötet mellan Nemiga Gaming - Budapest Five i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till Nemiga Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.57 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Nemiga Gaming, hos de 1 spelbolagen, låg på 2,30 gånger pengarna.

Budapest Five var spelbolagens under dog i mötet mot Nemiga Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Budapest Five gav Unibet till oddset 2.30. Snittoddset på Budapest Five som segrare låg på 1,57 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Nemiga Gaming och Budapest Five, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Nemiga Gaming - Budapest Five.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har ett hemmafacit så här lång i Spring Sweet Spring där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Nemiga Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Nemiga Gaming har ett bortafacit under säsongen i Spring Sweet Spring med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I Spring Sweet Spring har Nemiga Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i Spring Sweet Spring så har Nemiga Gaming spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Budapest Five

Budapest Five facit så här långt är 0 inspelade poäng i Spring Sweet Spring på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Nemiga Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Budapest Five i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Spring Sweet Spring. På bortaplan har Budapest Five tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Budapest Five i Spring Sweet Spring håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har Budapest Five ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - Budapest Five

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Budapest Five på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.