Prima – familia 12/5, odds, speltips, streaming

Prima
vs
familia
21-05-12 18:10 Svenska Elitserien
familia
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.72
Vinstchans
Odds för Prima - familia
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 10:31:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Prima – familia i Svenska Elitserien

Med matchstart 18:10 så spelades matchen i Svenska Elitserien mellan Prima och familia, den 12 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Prima - familia

Inför matchen mellan Prima och familia i Svenska Elitserien så var familia spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på familia hittade du hos Unibet till 1.72 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till familia på 1,99 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Prima var underdogs mot familia och det högsta oddset på nederlagstippade Prima kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.05 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,71 på Prima som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Prima och familia gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Prima

På hemmaplan har Prima samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Svenska Elitserien. Prima har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Prima under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Prima har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Prima har ett facit denna säsong i Svenska Elitserien med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Det gör att Prima har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit familia

På hemmaplan har familia fått ihop 0 poäng i Svenska Elitserien denna säsong på 0 spelade matcher. Familia har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 matcher har familia under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Familia har i Svenska Elitserien 0 poäng på 0 matcher totalt. Familia har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Prima - familia

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Prima, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för familia.