Santos – Paqueta 13/5, odds, speltips, streaming

Santos
vs
Paqueta
21-05-13 23:00 CBCS Elite League
Paqueta
Bästa matchoddsen
1 3.20
2 1.32
Vinstchans
Odds för Santos - Paqueta
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 01:50:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Santos – Paqueta matchstart 13 maj

Matchen spelades i CBCS Elite League mellan Santos och Paqueta. Mötets matchstart var 23:00 den 13 maj.

1X2-oddsen på Santos - Paqueta

Inför matchen mellan Santos och Paqueta i CBCS Elite League så var Paqueta spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Paqueta hittade du hos Unibet till 1.32 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 3,15 på att Paqueta skulle vinna matchen.

Santos var spelbolagens under dog i mötet mot Paqueta i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Santos gav betway till oddset 3.20. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,31 att Santos skulle vinna matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Santos och Paqueta till det högsta oddset hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Santos - Paqueta.

Poängfacit Santos

På hemmaplan har Santos samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i CBCS Elite League. Detta innebär att Santos i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 spelade matcher har Santos denna säsong i CBCS Elite League tagit 0 poäng. Och detta gör att Santos har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Santos än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Santos har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Paqueta

Paqueta har ett facit i CBCS Elite League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Santos har ett facit på bortaplan denna säsong i CBCS Elite League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Paqueta därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Paqueta har i CBCS Elite League 0 poäng på 0 matcher totalt. Paqueta har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Santos - Paqueta

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Santos, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Paqueta.