SINNERS Esports – Budapest Five 12/5, odds, speltips, livestream

SINNERS Esports
vs
Budapest Five
21-05-12 10:00 BLAST Rising
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.14
2 5.00
Vinstchans
Odds för SINNERS Esports - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 09:09:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

SINNERS Esports – Budapest Five i BLAST Rising

SINNERS Esports och Budapest Five möttes den 21-05-12 med matchstart 10:00 i BLAST Rising.

1X2-oddsen på SINNERS Esports - Budapest Five

På matchen i BLAST Rising mellan SINNERS Esports och Budapest Five så höll spelbolagen SINNERS Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.14 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 5,00 att favoriten SINNERS Esports skulle vinna matchen.

Budapest Five var underdogs mot SINNERS Esports och det högsta oddset på nederlagstippade Budapest Five kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 5.00 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,14 gånger pengarna på Budapest Five som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan SINNERS Esports - Budapest Five i Champions League till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit SINNERS Esports

På hemmaplan har SINNERS Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i BLAST Rising. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

SINNERS Esports har ett bortafacit i BLAST Rising med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att SINNERS Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har SINNERS Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Det gör att SINNERS Esports har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Budapest Five

Budapest Five har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i BLAST Rising. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Budapest Five har ett facit med 0 poäng i BLAST Rising på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Budapest Five därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Budapest Five har spelat i BLAST Rising under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Budapest Five har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för SINNERS Esports - Budapest Five

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för SINNERS Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Budapest Five har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.