SKADE – Budapest Five 29/6, odds, streaming, speltips

SKADE
vs
Budapest Five
21-06-29 18:30 ESEA Advanced EU
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.45
Vinstchans
Odds för SKADE - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 10:42:52. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

SKADE – Budapest Five matchstart 29 juni

Matchen spelades i ESEA Advanced EU mellan SKADE och Budapest Five. Mötets matchstart var 18:30 den 29 juni.

Oddsen inför SKADE - Budapest Five

Inför mötet mellan SKADE - Budapest Five i ESEA Advanced EU så talade spelbolagens odds för en seger till SKADE och betway gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. SKADE var som sagt favorit inför detta möte och de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,82 gånger pengarna.

3.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Budapest Five som vinnare i mötet mot SKADE. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,39 att Budapest Five skulle ta en oväntad seger.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan SKADE och Budapest Five, till gånger pengarna. I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att SKADE - Budapest Five skulle kryssa matchen.

Poängfacit SKADE

SKADE har ett hemmafacit så här lång i ESEA Advanced EU där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu SKADE ett poängsnitt på 0 poäng per match.

SKADE har ett bortafacit i ESEA Advanced EU med 0 poäng på 0 spelade matcher. I ESEA Advanced EU har SKADE med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

SKADE har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Budapest Five

Budapest Five har ett facit i ESEA Advanced EU där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Budapest Five i ESEA Advanced EU under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Budapest Five har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Budapest Five har i ESEA Advanced EU ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Budapest Five har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för SKADE - Budapest Five

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SKADE, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Budapest Five.