Team Vitality – Ninjas in Pyjamas 20/10, odds, speltips, stream

Vitality
vs
NIP
20-10-20 11:00 DreamHack Open Fall
NIP
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 3.00
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Ninjas in Pyjamas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-10-20 07:03:01. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Vitality mötte Ninjas in Pyjamas den 20-10-20

Matchen spelades i DreamHack Open Fall mellan Team Vitality och Ninjas in Pyjamas. Mötets matchstart var 11:00 den 20 oktober.

De bästa oddsen inför Team Vitality - Ninjas in Pyjamas

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamHack Open Fall mellan Team Vitality och Ninjas in Pyjamas så var Team Vitality oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.45 gånger pengarna på Team Vitality som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,83 att Team Vitality, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Ninjas in Pyjamas som vinnare i matchen mot Team Vitality. Och inför detta möte så gav bet365 det högsta oddset på Ninjas in Pyjamas som vinnare till 3.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Ninjas in Pyjamas och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,41 på en seger till Ninjas in Pyjamas.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Vitality och Ninjas in Pyjamas hittade du hos till oddset . I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Team Vitality - Ninjas in Pyjamas skulle kryssa matchen.

Poängfacit Team Vitality

Team Vitality har tagit 0 poäng så här långt i DreamHack Open Fall på 0 spelade matcher. Team Vitality har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har Team Vitality facit så här långt på 0 matcher i DreamHack Open Fall. Detta innebär att Team Vitality har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I DreamHack Open Fall har Team Vitality denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har Team Vitality ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har denna säsongen i DreamHack Open Fall tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Ninjas in Pyjamas ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Ninjas in Pyjamas i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i DreamHack Open Fall. Detta gör att Team Vitality har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Ninjas in Pyjamas har på 0 spelade matcher i DreamHack Open Fall tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har Ninjas in Pyjamas ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Vitality - Ninjas in Pyjamas

Likaresultatet innebär att Team Vitality på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Ninjas in Pyjamas har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.