Wisła Kraków – LDLC 18/5, odds, livestream, speltips

Wisła Kraków
vs
LDLC
21-05-18 17:00 ESEA Premier EU
LDLC
Bästa matchoddsen
1 1.85
2 1.85
Vinstchans
Odds för Wisła Kraków - LDLC
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 23:30:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Wisła Kraków – LDLC i 18 maj

Wisła Kraków och LDLC möttes den 21-05-18 med matchstart 17:00 i ESEA Premier EU.

Oddsen inför Wisła Kraków - LDLC

På matchen i ESEA Premier EU mellan Wisła Kraków och LDLC så höll spelbolagen Wisła Kraków som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset hos . I snitt låg oddset på en vinst till Wisła Kraków på gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på Wisła Kraków, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 1.85 gånger pengarna hos Unibet. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset att Wisła Kraków skulle ta en oväntad seger.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Wisła Kraków och LDLC kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Wisła Kraków - LDLC gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Wisła Kraków

På 0 spelade matcher har Wisła Kraków nu 0 insamlade poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Wisła Kraków under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Wisła Kraków har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Wisła Kraków har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har Wisła Kraków ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit LDLC

LDLC har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i ESEA Premier EU. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu LDLC ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i ESEA Premier EU har LDLC ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Wisła Kraków har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

LDLC har i ESEA Premier EU 0 poäng på 0 matcher totalt. LDLC har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Wisła Kraków - LDLC

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Wisła Kraków, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för LDLC.