Young Ninjas – Lilmix 12/5, odds, live stream, speltips

Young Ninjas
vs
Lilmix
21-05-12 18:10 Svenska Elitserien
Lilmix
Bästa matchoddsen
1 1.57
2 2.25
Vinstchans
Odds för Young Ninjas - Lilmix
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 12:57:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Young Ninjas – Lilmix den 12/5

Matchen spelades i Svenska Elitserien mellan Young Ninjas och Lilmix. Mötets matchstart var 18:10 den 12 maj.

1X2-oddsen på Young Ninjas - Lilmix

Inför mötet mellan Young Ninjas - Lilmix i Svenska Elitserien så talade spelbolagens odds för en seger till Young Ninjas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.57 gånger pengarna. Young Ninjas var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,25 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Lilmix som vinnare, till oddset 2.25 gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,57 att Lilmix skulle ta en oväntad seger.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Young Ninjas och Lilmix hittade du hos till oddset . Att Young Ninjas och Lilmix skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Young Ninjas

Hemmalaget Young Ninjas har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Young Ninjas har ett bortafacit under säsongen i Svenska Elitserien med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Young Ninjas har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Young Ninjas än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Young Ninjas har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Lilmix

Lilmix facit så här långt är 0 inspelade poäng i Svenska Elitserien på 0 hemmamatcher. Lilmix har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i Svenska Elitserien har Lilmix ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Lilmix har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Denna säsong har Lilmix i Svenska Elitserien håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Lilmix har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Young Ninjas - Lilmix

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Young Ninjas har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Lilmix har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.