Helsinki REDS – Astralis Talent 13/5, odds, speltips, live stream

Helsinki REDS
vs
Astralis Talent
21-05-13 13:00 Spring Sweet Spring
Astralis Talent
Bästa matchoddsen
1 1.48
2 2.60
Vinstchans
Odds för Helsinki REDS - Astralis Talent
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 12:58:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Helsinki REDS – Astralis Talent i Spring Sweet Spring

Matchen som spelades i Spring Sweet Spring mellan Helsinki REDS vs Astralis Talent hade matchstart klockan 13:00, den 21-05-13.

Oddsen inför Helsinki REDS - Astralis Talent

På matchen i Spring Sweet Spring mellan Helsinki REDS och Astralis Talent så höll spelbolagen Helsinki REDS som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.48 hos Unibet. Helsinki REDS var som sagt favorit inför detta möte och de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,55 gånger pengarna.

Ett spel på Astralis Talent, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.60 gånger pengarna hos 10bet. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,43 att Astralis Talent skulle vinna matchen.

Inför mötet mellan Helsinki REDS och Astralis Talent så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Inför matchstart mellan Helsinki REDS och Astralis Talent så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Helsinki REDS

På hemmaplan har Helsinki REDS samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Helsinki REDS ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Helsinki REDS denna säsong i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng. På bortaplan så har Helsinki REDS därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Under säsongen i Spring Sweet Spring så har Helsinki REDS spelat in 0 poäng på 0 matcher. Helsinki REDS har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Astralis Talent

Astralis Talent har i Spring Sweet Spring 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Astralis Talent har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Astralis Talent i Spring Sweet Spring under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Astralis Talent därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Astralis Talent har på 0 spelade matcher i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng denna säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Helsinki REDS - Astralis Talent

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Helsinki REDS och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Astralis Talent på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.