Sharks Esports – Paqueta 15/5, odds, speltips, livestream

Sharks Esports
vs
Paqueta
21-05-15 23:00 CBCS Elite League
Paqueta
Bästa matchoddsen
1 1.68
2 2.05
Vinstchans
Odds för Sharks Esports - Paqueta
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 00:53:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Sharks Esports – Paqueta matchstart 15 maj

Mötet i CBCS Elite League mellan Sharks Esports och Paqueta spelades den 15/5 matchstart med start kl. 23:00.

De bästa oddsen inför Sharks Esports - Paqueta

På matchen i CBCS Elite League mellan Sharks Esports och Paqueta så höll spelbolagen Sharks Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.68 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,05 på att Sharks Esports skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Paqueta, som var nederlagstippade mot Sharks Esports, till 2.05 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,68 på Paqueta som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Sharks Esports och Paqueta, till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Sharks Esports - Paqueta skulle kryssa matchen.

Poängfacit Sharks Esports

Sharks Esports har på hemmaplan i CBCS Elite League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Sharks Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har Sharks Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Sharks Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I CBCS Elite League har Sharks Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har Sharks Esports ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Paqueta

På hemmaplan har Paqueta fått ihop 0 poäng i CBCS Elite League denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Paqueta ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Paqueta i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i CBCS Elite League. På bortaplan har Paqueta tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Paqueta i CBCS Elite League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Paqueta har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Sharks Esports - Paqueta

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sharks Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Paqueta.