Annons:

Kontakta oss för att bli en speltipsare

Division 1, 2 och 3

Följ den lokala fotbollen i Sverige, från division 1 och nedåt i seriesystemen. Odds Online satsar inte bara på de stora ligorna, du kan även följa ditt lokala lag i division 1, division 2 och division 3. Vi har odds, tabeller och spelscheman/resultat på alla serier ned till division 3.

NordicBet har kommit längst

Odds på lokalfotboll är något som allt fler spelbolag erbjuder. NordicBet har kommit längst och erbjuder odds ned till divison fyra medan många andra spelbolag idag erbjuder odds på både division två och tre. Spela på ditt lokala fotbollslag, antingen på säsongsspel som vilket lag som vinner serien eller på varje enskild match. Innan dess jämför du de lokala fotbollsoddsen här på Odds Online.

Fördelar med att spela på division 3

Att spela på fotbollsmatcher långt ned i seriesystemet har förstås sina fördelar. Det är svårt för spelbolagen att hålla lika bra koll på ett lag i Division 4 Blekinge som ett lag i Allsvenskan vilket innebär att oddsen inte alltid motsvarar det egentliga styrkeförhållandet. Nuär det ju inte så att spelbolagen chansar när de sätter oddsen på en lägre division, men samma precision som i Allsvenskan blir det knappast.

Det gör att du som spelare har stora möjligheter att hitta spelbara odds och har du koll på en viss serie eller ett speciellt lag långt ned i serierna så kan du göra en del klipp. Som vanligt gäller att ju mer påläst du är, desto bättre chanser har du att vinna.

Odds Online satsar på de lägre divisionerna

Odds Online satsar på att ligga i framkant när det handlar om odds på lokalfotbollen och även om det inte är lika många spelbolag som erbjuder spel på den typen av matcher så siktar Odds Online på att vara med från början. Vi är säkra på att allt fler spelbolag kommer utöka sina inhemska fotbollsodds.

Glöm inte att kolla in de olika spelbolagens odds på alla matcher i de lägre fotbollsdivisionerna i Odds Onlines oddsjämförelse. Det kan faktiskt skilja en hel del i odds, både när det gäller långtidsspel och matchodds.