MOL Vidi FC – Chelsea 13/12, odds, live stream, speltips

MOL Vidi FC
vs
Chelsea
2018-12-13 18:55 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för MOL Vidi FC – Chelsea
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-13-2018 18:55

Den 13/12 kommer MOL Vidi FC att möta Chelsea. En match som spelas i Europa League och som drar igång vid klockan 18:55.

Speltips MOL Vidi FC – Chelsea

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Bettingtips du kan ta del av när du ska betta på MOL Vidi FC-Chelsea eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än MOL Vidi FC-Chelsea.

1-0 seger till Chelsea senast

Chelsea vann den senaste matchen, den 4 oktober, i Europa League med 1-0 mot MOL Vidi FC.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På hemmaplan har MOL Vidi FC gjort 1 mål i Europa League, vilket innebär att MOL Vidi FC har ett snitt på 0,50 gjorda mål per match. I Europa League har MOL Vidi FC släppt in 2 mål på hemmaplan denna säsongen.

Chelsea har ett facit med 1,00 gjorda bortamål i Europa League på de 2 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Chelsea i genomsnitt släppt in 0,00 mål på de 2 bortamatcher man spelat.

Totalt har MOL Vidi FC producerat 3 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 4 matcher laget spelat så har MOL Vidi FC ett snitt på 0,75 gjorda mål per match. MOL Vidi FC har under säsongen släppt in totalt 3 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Offensivt har Chelsea gjort 1,50 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Chelsea har totalt spelat 4 matcher under säsongen och på dessa 4 matcher har man släppt in 1 mål, ett snitt på 0,25 insläppta mål per spelad match.